Avslutningsdag

Dagen vi alle synes er så langt fram i tid og utsetter å tenke på i det lengste; plutselig var den her.

Siste dag på Grenland som elev. Et kapittel er avsluttet og noe nytt venter. For mange nye skoler men ingen som Grenland. Vi regner med å se mange av dere igjen på fester og arrangementer et annet år. Og minnene de har vi; de lever evig.
Dagen ellers forløp uten store overraskelser. Etter flaggheising var det gudstjeneste og så avslutningsfest i gymsalen. Mange gode ord ble sagt, gaver overrakt og sang og musikk var flott å høre på. Til slutt var det en stor sirkel av elever som stod sammen mens tonene fra "circle of life" avsluttet hele den offisielle delen av dagen. Det eneste som gjenstod da var mat og utsjekk av rom.

Vi vil takke alle, både ansatte og elever, for skoleåret og håper å treffes ved en annen anledning. Take care :)

Her kan du se flere bilder fra dagen

• Backpacker
  • Bistand/action